• July 19, 2024

Het meisje aan de boom

Daar stond ze dan. Het was warm. 25 graden. Zweet parelde over haar naakte huid. De harde boombast schuurde ruw tegen haar rug, billen en de achterkant van haar gespreide benen. Ze stond met haar armen hoog boven zich, met een touw om een tak vastgebonden en haar enkels waren vastgemaakt met een touw om de boom heen. Het takje wat tussen haar benen uitstak zorgde ervoor dat de dildo niet uit haar natte kutje kon glijden. Hij stond recht voor haar en ze keek hem smachtend aan. Hij was haar al een tijdje zacht aan het strelen met een takje met jonge blaadjes. Ze verlangde ernaar zijn handen te voelen. Strelend over haar lichaam of ruw en hard dat maakte niet uit maar ze wilde hem voelen. Hoe groter haar verlangen werd, hoe geiler ze werd en de dildo maakte het alleen maar erger. Na een poosje stopte hij met strelen en liep achter de boom langs uit haar zicht. Het verlangen naar zijn aanraking werd alleen maar groter. Plotseling was daar eindelijk zijn hand. Hij streelde haar linker arm en gleed langzaam naar beneden richting haar borst. Haar ademhaling werd zwaarder en ze sloot haar ogen. Maar zijn hand gleed langs de zijkant van haar borst en ging verder over haar buik. Ze kreunde van frustratie. Zijn hand gleed verder over haar buik richting haar duipende kutje maar ook daar gleed de hand langs en vervolgde zijn weg langs haar been.

Verder naar beneden langs de binnenkant van haar been en toen hij bij haar enkel kwam liet hij haar los en was de aanraking weer weg. Ze slaakte een harde kreun. Toen voelde ze zijn hand langs haar andere enkel omhoog gaan. Langs de binnenkant van haar been richting haar kutje maar ook dit keer gingen zijn vingers langs haar lies verder naar haar buik in de richting van haar borsten. Vlak voordat hij bij haar rechter borst kwam gleed zijn hand naar de zijkant en via haar oksel ging zijn hand verder omhoog langs haar arm. De frustratie en het verlangen werden alleen maar groter en haar ademhaling werd steeds heviger. Toen ineens, zonder waarschuwing waren eindelijk zijn handen op haar borsten. Rustig begon hij ze te kneden. Langzaam maar zeker ging het kneden over in knijpen. Steeds harder kneep hij haar en ook in haar tepels werd ze af en toe hard geknepen. Toen verdween een hand maar de andere ging hard door. Terwijl ze hevig kreunde, hoofd in haar nek, ogen gesloten, voelde ze ineens een stekende pijn in haar rechter tepel en verschrikt slaakte ze een kreet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *