• June 17, 2024

Mijn vriend zijn dikke vrouw samen masseren

Samen mijn vriend zijn dikke vrouw masseren…. We waren al jaren bevriend met elkaar ook met zijn vrouw kon ik goed opschieten, ze heten An en Joop en ook in de veertig An was een flinke mollige vrouw met grote borsten en flinke kont en zag er altijd sexy uit in mijn ogen.

Ik had mijn vriend al meer laten blijken dat ik vond dat hij een lekker wijf had, en dat was ook zo want als ik er op bezoek was zat ik haar eigenlijk wel veel te begluren, als ze dan zo door de kamer liep en met haar dikken kont liep te schudden, en meestal nog in een te kort rokje of jurkje aan en dan goed kon zien wat een dikke dijen ze had maar wel mooie benen vond ik echt, ja hij vond dat ook schijnbaar geil dat ze er zo bij liep en dat er naar haar gekeken werd want preuts was ze niet want buiten liep ze er ook zo altijd bij ik kon ze niet anders. Ik had ook wel meerdere keren tegen Joop gezegd dat hij maar bofte en ook weleens met van die grote tieten zou willen spelen want over haar enorme borsten schepte hij altijd op tegen mij.

Joop was jarig en waren met allerlei vrienden op bezoek bij hun, was een heel gezellige avond en was al laat toen iedereen verdween, Joop wilde nog een afzakkertje met mij drinken en An liep wat rond te rommelen en op te ruimen eigenlijk kon ik mijn ogen niet van haar afhouden zo als zij weer met die dikke kont in een kort rokje rond liep. Joop had ook door dat ik haar in de gaten hield en zei zachtjes lachend tegen mij, wat denk jij Ron zou ze een slip of string dragen of heb je dat al gezien bij haar, was maar waar zei ik terug, ik weet zeker zei Joop dat ze helemaal niets onder haar rok aan heb, rot op zij ik weer doe niet zo stom, we hadden alle drie wat teveel gedronken maar daarom geloofde ik niet dat zei zonder slip op een verjaardag rond liep, waar wedden we op zei Joop dat het zo is als ik zeg, prima op een fles drank zei ik maar hoe ga jij dat bewijzen dan nou zei Joop let maar op ik vraag het gewoon aan haar en riep gelijk tegen haar luister eens schat ik maak net met Joop een wedden schap over wat jij onder dat rokje van jou draag een string of slip of helemaal niets en als dat zo is heb ik een fles drank verdiend van Ron, nou lachte ze laat Ron dan maar een fles drank voor jou kopen want dan heb jij gewonnen, dat is natuurlijk niet eerlijk zei ik dat moet ik maar geloven wat jij zeg, ja Ron heb wel gelijk hoor zei Joop zien is pas geloven, ze stond achter in de kamer en zei lachend menen jullie dat nou willen jullie echt mijn blote kont zien ze draaide zich om bukte diep en zei zo jongens genoeg bewijs nu. We zagen inderdaad dat zij gewoon in haar blote kont stond daar, maar Joop zei dat is niet eerlijk An je zou ons je blote kont laten zien niet alleen maar je spleetje ze draaide zich weer om en deed haar rok nu helemaal om hoog Joop klapte in zijn handen ik deed ook maar mee en klapte ook mee in mijn handen en ook hard te fluiten en Joop riep wat ziet dat er mooi uit wat een mooie billen hé Ron zou ze nu ook voor ons durven te bukken zei Joop weer terug, nee dat geloof ik nooit zei ik weer terug tegen Joop dat mag ik zeker niet zien denk ik hoor Joop en verdomd zij bukte weer voorover Joop moedigde ze aan haar benen was verder te spreiden wat zij ook gewoon deed en we zo in haar open kut keken ze werd zelf zeker opgewonden door al dat opgehitst van ons dat zij nu zelfs met haar handen haar billen van elkaar trok zo dat alles nog verder open ging en keken we tegen een heerlijke kale glimmende kut aan het was jammer dat ze zo ver weg stond, maar zag toch dat zij flinke grote zwarte schaam lippen had. even later ging zij recht op staan en zij zo jongens de kijk doos is weer dicht en ging ze gewoon weer door met de afwas of er niets gebeurd was ja ik had een stijve dat wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *